zaterdag 21 februari 2015

Review: Rimmel London, Lasting Finish Lipstick 05 by Kate Moss

LASTING FINISH BY KATE MOSS
 
 
Hi beauty's,
 
Per toeval belandde  afgelopen week een prachtige lipstick van Rimmel London in mijn stash. Eerlijk gezegd ben ik nooit echt heel erg bezig geweest met de producten van Rimmel London. Behalve de mascara's gebruikte ik de producten van dit make-upmerk niet heel vaak. Ik werd meer aangetrokken door andere merken zoals Catrice, Maybelline New York, Essence, E.L.F en M.A.C, dus bleef ik in de veilige zone. Maar nu ben ik echt verkocht!

Kijken jullie mee waarom?

 
Nietsvermoedend liepen mijn zusje en ik door de Dirx (een drogisterij/parfumerie in het winkelcentrum vlakbij mijn huis). Terwijl we verschillende make-up producten bekeken viel mijn oog ineens op het schap van Rimmel London. Nou ja, de opvallende gele bordjes met 1+1 gratis erop trokken vooral mijn aandacht, hihi. Het eerste wat ik pakte was de gorgious Lasting Finish lipstick in de kleur Rossetto 05, ontworpen door Kate Moss
Deze lipstick kom uit de Boho Rhapsody collectie en bestaat uit 15 verschillende tinten lipsticks. De kleuren heeft het topmodel zelf uitzocht. Ik vind ze persoonlijk allemaal onwijs mooi!
 
 
 
 
De lipsticks zijn enorm romig en brengen makkelijk aan. Één laagje is genoeg voor een perfecte dekking. Ik heb deze lipstick nu al drie dagen achter elkaar gedragen en ik ben echt verrast over het resultaat. De kleur blijft heel erg lang zitten.  Een maaltijd of drankje is geen probleem voor deze lipstick, al is de lichte glans er dan wel een beetje af. Maar waar het om gaat is dat de kleur er nog perfect op zit! Alleen na de lunch (halverwege de dag), moest ik de lipstick bijwerken om de glans weer terug te brengen. That's all!
 
 
 
 
De pigmentatie is dus helemaal prima. Ook vind ik de lipstick heel fijn aanvoelen op mijn lippen. In plaats van dat deze lipstick je lippen uitdroogt, is het juist voedend en verzorgend. Ik heb wel eens als ik een lipstick draag dat ik er lelijke velletjes van krijg op mijn lippen. Maar bij deze lipstick is dat helemaal niet het geval. Dat vind ik echt heel erg fijn!
 
 
 
De lipstick kost maar €9,49. Maar omdat ik hem in de aanbieding heb gekocht van 1+1 gratis, heeft mijn zusje er ook één genomen om te testen.
 
De lipstick is de prijs zeker waard en ik zou hem ook zeker aan iedereen aanraden. Als je tenminste een creamy lipstick liefhebber bent. Als je meer van schitterende lipgloss houdt, zou ik hem niet kopen. Want de finish van deze lipstick bevat geen shimmers of glitters.
 
Je kan deze lipstick kopen bij de drogist of via de website.
Ik ga zeker meer kleuren aanschaffen van deze lipstick collectie van Rimmel London.
 
Hebben jullie al eens een Lasting Finish Lipstick van Rimmel London uit de collectie van Kate Moss geprobeerd?
En welke kleuren hebben jullie?
 
 
 
 
 
 


13 opmerkingen:

  1. Oh wauw, prachtige kleur! Fijne actie ook van Rimmel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit, ben benieuwd hoe hij je staat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal de volgende keer ook een foto maken van de kleur op mijn lippen! xx

      Verwijderen
  4. Deze heb ik ook en ik vind hem erg fijn! Het is rood/roze en een perfecte everyday 'felle' lipstick voor mij.
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, mooi is hij he? Ik ben er ook echt verliefd op! Love

      Verwijderen
  5. Wat een mooie kleur. Klinkt heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah i'm in love! Wat een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen