dinsdag 3 maart 2015

thebeautyblognl: update #1

 
Hi beauty's,

Ik wil jullie even een update geven omtrent thebeautyblognl. Er gaat namelijk een heleboel veranderen! Wat natuurlijk heel erg positief is.
Zoals jullie weten bestaat thebeautyblognl.blogspot.nl pas een paar weken. Maar omdat het zo goed gaat met mijn blog en ik onwijs veel mailtjes van jullie krijg met allemaal verzoekjes, heb ik besloten om het groots aan te pakken: Ja ja, ik ga mijn eigen domein kopen! Nou ja, die heb ik al gekocht. Ik zit natuurlijk niet stil en als ik iets in mijn hoofd heb moet dit ook gelijk gebeuren.

Ik ben enorm enthousiast over deze grote veranderingen en ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties. Ik heb heel veel leuke en spannende plannen voor de officiële site van thebeautyblognl.
Zo ben ik deze dagen druk bezig met het ontwerp van het logo en de lay-out. Hierbij krijg ik wel wat professionele hulp gelukkig.. Pff wat een gedoe zeg! Ook ben ik bezig om een bedrijfsplan op te zetten om alles uit mijn passie voor schrijven en beauty te kunnen halen met thebeautyblognl.

Ik hoop met mijn blog iets neer te zetten wat andere bloggers tot nu toe nog niet hebben. Ik wil mijn eigen plekje op het internet waarmee ik jullie kan laten zien wie ik ben en wat mij bezighoudt in de make-up en cosmetica wereld.
Het wordt een veelbelovende website en ik hoop dat jullie het geweldig gaan vinden.

Meer verklap ik nog niet... Dat mogen jullie straks zelf allemaal gaan ondervinden.
Ik verwacht dat midden april mijn website echt gelanceerd gaat worden.

Ik hou jullie op de hoogte!


11 opmerkingen:

 1. Ah wat spannend allemaal zeg! Maar het komt allemaal goed. Heel veel plezier en succes hiermee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan niet wachten op de site ben echt benieuwd naar de layout en het logo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat vet, meid! Ik ben heel benieuwd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een eigen domein is superleuk! Het is wel even wat werk om alles over te zetten en op orde te krijgen, maar uiteindelijk werkt het zoveel handiger en het voelt ook echt van jezelf! Nice hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk Kimmie!!
  Ben benieuwd naar je website :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh wat leuk dat je je blog gaat veranderen, ik ben heel benieuwd! :) Succes met alles!
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, voor meer informatie kun je op mijn blog kijken http://amandaah.nl/2015/03/06/liebster-award/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Lief dat je mij hebt genomineerd, maar ik ben al genomineerd. Kijk maar op mijn blog, daar vind je het artikel. hihi.
   x

   Verwijderen