woensdag 18 februari 2015

De Liebster Award


Wat is het leuk om te kunnen zeggen dat ik genomineerd ben door Leonie met haar inspirerende blog voor de welbekende Liebster award!
Sinds ik in de blogger-wereld zit (één weekje nog maar) heb ik deze nominaties al een paar keer voorbij zien komen. Ik ben trots dat ik kan zeggen dat ik nu zelf een aantal leuke weetjes over mijzelf mag prijsgeven, zodat jullie de persoon achter thebeautyblognl wat beter leren kennen.
Kijken jullie mee?


De vragen van Leonie:

Wat is jouw favoriete dier?
Ik ben een echt kattenvrouwtje: die snoezige snorharen, zachte dons voetjes en schattige ogen kan ik gewoon echt niet weerstaan. Ook heb ik altijd het gevoel dat katten je echt kunnen aanvoelen. Als ik bijvoorbeeld een rotdag heb gehad, merken mijn katten dit (naar mijn beleving) altijd meteen. Ze komen dan als een stille, knuffelbare troostbron bij mij zitten. Waarschijnlijk doen ze dit omdat ze daarna altijd verwend worden met snoepjes en knuffels. Toch laat ik mijzelf liever in de waan dat mijn katten mij echt begrijpen.
 
Wat vind je het leukst aan bloggen?
Wat is er nou NIET leuk aan bloggen? Bloggen voldoet zo een beetje aan al mijn interesses en wensen. Ik ben gek op schrijven, dat is één van mijn voornaamste redenen waarom ik blog. Maar ook de foto's maken en bewerken (om vervolgens de helft weer te verwijderen en weer op niet te beginnen), op de hoogte zijn alle ins en-outs in de mode/beauty-wereld en natuurlijk de leuke en inspirerende reacties op mijn artikelen! Wat ik stiekem nog het allerleukste vind aan bloggen is dat ik de meest mooiste en fijnste make-up producten mag uitproberen. Daar geniet ik altijd volop van ;)

Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Het spookte eigenlijk al jaren rond in mijn hoofd om ooit een beautyblog te starten. Ik wist alleen niet precies hoe en wanneer. Ik was er gewoon nog niet klaar voor, tot op ongeveer één maand geleden. Zoals ik bij de vorige vraag al aangaf: bloggen voldoet gewoon aan al mijn wensen en interesses. Ik vermaak mijzelf uren achter mijn laptop terwijl ik artikelen en reviews aan het schrijven ben. Ik kan er niks aan doen, maar misschien ben ik een beetje blog-verslaafd.

Weten je vrienden en familie dat je een blog hebt?
En of ze het weten! Volgens mijn vriend praat ik nergens anders meer over, haha! Ik vind het belangrijk dat mijn familie en vrienden weten wat mijn passie is. Het helpt ook heel erg bij het bloggen. Ze steunen mij heel erg en ze zijn altijd enorm enthousiast (ook al vertel ik ze voor de duizendste keer dat er een nieuw artikel online staat).

Welk kledingstuk wil je nog echt graag in je kledingkast hebben?
Mag ik er echt maar één noemen? Er staan nog zo veel kledingstukken, schoenen, tassen en accessoires op mijn wish-list. Ik denk trouwens dat mijn garderobe nooit helemaal kan voldoen aan mijn wensen, hihi. Maar mijn echte nummer 1 op dit moment is een goudkleurig horloge van Marc Jacobs ingelegd met diamantjes! Ik ben sowieso een enorme fan van Marc Jacobs.

Wat zijn je grootste plannen voor 2015
Een professionele blogger worden! Een van mijn grootste doelen van aankomend jaar is om een eigen domein te kopen waardoor mijn blog echt professioneel wordt. Verder hoop ik gewoon veel beautylovers te kunnen inspireren en vermaken met mijn artikelen.

Zwem je het liefst in de zee of in het zwembad?
De zee, sowieso! Ik ben echt een strand meisje. Ik hou van het gevoel van het door de zon verwarmde zand onder mijn voeten, van de eindeloze golven en het uitzicht op de altijd strakke horizon. Maar nog het meest van het altijd waaiende zeebriesje. Dit komt waarschijnlijk omdat ik ongeveer één jaar in Scheveningen heb gewoond. Dat was absoluut de beste zomer van mijn leven!

Wat is je favoriete drankje?
Mijn favoriete drankje is Chai Mogli thee. Dat drink ik altijd op mijn werk. Chai Mogli is een Indische thee waarin heerlijke kruiden en specerijen zijn verwerkt, waaronder Kaneel (mijn favoriet). Als ik die thee alleen al ruik ontspan ik direct.  

Welke artikelen vind je het leukst om te lezen?
De leukste artikelen om te lezen? Oei, dat vind ik een lastige. Dat komt vooral omdat ik eigenlijk alles wel leuk vind om te lezen. Iedere blogger schrijft artikelen op zijn/haar eigen manier. Dat maakt het juist leuk om verschillende artikelen te lezen. Momenteel ben ik nog heel erg zoekende naar mijn eigen style. Ik vind het vooral leuk om dingen uit te proberen qua schrijfstijl, soort artikelen en foto's.
Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik toch voor de reviews van beautyartikelen. Ik vind het leuk om te lezen wat andere bloggers van bepaalde producten vinden en ik wordt er ook nog eens een stuk wijzer van.

Wat vind je het mooist aan jezelf?
Dit is echt een leuke vraag. Ik vind het belangrijk om vooral de positieve kanten van mensen te benadrukken, daarom vind ik het leuk dat Leonie deze vraag stelt. Ik moest stiekem wel even nadenken... Want wat vind nou eigenlijk mooi aan mijzelf? Ik denk dat ik mijn ogen toch wel echt het mooist vind. Dat komt omdat ze een beetje bijzonder zijn: ik heb namelijk twee verschillende kleuren ogen! Hoe speciaal is dat? Mijn ene oog heeft iets meer bruintinten en het andere oog iets meer groen/blauw. Dat komt omdat in één van de irissen van mijn oog een bruin vlekje zit. Wat nog leuker is, is dat wanneer ik bijvoorbeeld een lichtblauwe blouse aanheb, mijn ogen blauwer lijken dan wanneer ik een bruine blouse aanheb. Dus eigenlijk passen mijn ogen zich aan mijn outfit aan! nou ja, een soort van.... ;)

Speel je een instrument? Welk instrument zou je graag willen spelen?
Ik speel geen instrument. Wel vind ik muziek heel erg belangrijk in mijn leven. Als ik ooit nog eens een instrument zou willenleren bespelen, dan is dat de piano. Ik ben verliefd op de klanken van dit instrument!
 
Dit waren alle vragen. Ik vond het heel leuk om ze te mogen beantwoorden en natuurlijk heb ik ook een twee meiden genomineerd!
Gefeliciteerd girls:
De vragen voor jullie:
- Wat is jullie favo maaltijd van de dag?
- Lippenstift of lipgloss?
- Hoe omschrijf je jouw kledingstijl het beste?
- Waarom ben je begonnen met bloggen?
- Wat vind je het leukste aan bloggen?
- Wat is je favoriete seizoen?
- Kies je liever een voorgerecht of toetje?
- Wat is je favo paar schoenen?
- Wat staat er bovenaan je to-do list?
- Waar haal jij je inspiratie vandaan?
- Wat voor tip wil jij meegeven aan de andere bloggers?
 
Succes beauty's, hopelijk zie ik jullie antwoorden snel op jullie blog.
 
 
 
 

11 opmerkingen:

 1. Hii Kimberley! Allereerst super lief dat je mij hiervoor heb genomineerd! Maar ik heb de Liebster Award pas geleden op 4 februari al ingevuld op mijn blog, hihi..☺♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik een klein beetje over het hoofd gezien, hihi. Ik heb het artikel net gelzen, leuk zeg! En een hele leuke blog. kusjes

   Verwijderen
  2. Geen probleem hoor, ik vind het al erg leuk dat je mij heb uitgekozen! :) Thanks, Jij heb ook zeker een leuke blog! x

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je hem hebt ingevuld! Deze award heb je helemaal verdiend, meid! Echt heel leuk om te lezen. Ik zou ook graag piano willen spelen, zo'n prachtig instrument. Het strand is echt fijn he! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk heb je de vragen ingevuld! leuk om te lezen
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen