zondag 1 maart 2015

Review: GOSH 9 Shades Eyeshadow palette To Enjoy In New York!

 
Ik had dit oogschaduw palette van GOSH al een paar keer zien liggen in de winkel, maar ik wilde toch wachten totdat hij zou worden afgeprijsd. En dat was afgelopen week het geval. Bij het Kruidvat was afgelopen week namelijk de volgende actie: 2 producten van GOSH naar keuze (uit het gehele assortiment) voor slechts €12,00. Wat een koopje!
Vandaar dat ik als een gek naar het Kruidvat racete en dit prachtige 9 kleurige palette in mijn mandje deed. Vandaag ga ik hem reviewen.
Kijken jullie mee?


Ten eerste vind ik de verpakking van dit oogschaduw palette echt heel erg mooi. Het ziet er luxe uit doordat het doosje ook nog eens is verpakt in een kartonnen verpakking. Daarop is gelijk te zien over welke kleuren het gaat en hoe de eventuele oog-look er uit zou kunnen zien met de kleuren van dit palette.
Het thema van deze 9 Shades Eyeshadow Collection is: To Enjoy In New York. Er zijn nog twee andere 9-kleurige oogschaduwpaletten van GOSH uit deze wintercollectie verkrijgbaar. Namelijk: To Play With In Vegas (een palette met 9 felle frisse kleurtjes van roze t/m blauw) en het palette: To Have Fun In LA (een palette met 9 dicht bij elkaar staande blauwtinten)
 
Op de achterkant van het doosje staat nogmaals de naam van het palette, de inhoud en de naam van het merk vermeld.
 
Als je het doosje openmaakt zie je de 9 prachtige nude tinten. Wat ik ook heel mooi vind aan het doosje is dat er een spiegeltje aan de binnenkant van de deksel zit. Zo kan je , als je op reis bent, de oogschaduw makkelijk aanbrengen zonder eerst naar een spiegel te moeten zoeken. Behalve de praktische kant van het spiegeltje, vind ik het ook gewoon heel mooi staan.
 
De vakjes van de oogschaduw zijn redelijk groot en het palette bevat een goede mix van matte kleuren en shimmers. Ook zijn de kleuren mooi ingedeeld van links bovenaan een lichte nude en rechts onderin een chocolade bruin.
Zo is het palette lekker overzichtelijk.
 
Hierboven zie je de swatches waarvan ik maar één laagje van de kleur heb aangebracht. De pigmentatie is onwijs goed en de kleuren blenden makkelijk. De kleuren hebben een satin finish.
Het enige minpuntje van dit palette van GOSH is dat de poeder makkelijk uitgeveegd wordt en gedurende de dag een beetje vervaagd. Het is dus beter als je een iets dikkere laag aanbrengt zodat de verschillende tinten beter te zien zijn in je make-up look. Probeer ook niet te veel met je handen langs de oogschaduw te gaan tijdens het aanbrengen ervan.
 
 
Ik vind het een heel fijn oogschaduw palette en de warme kleuren passen goed bij een zwoele make-up look. Vinden jullie het leuk als ik een filmpje maak van een make-up look met dit palette?
 
Normaal kost dit palette €12,99 en is te koop bij het Kruidvat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi palette! Ben benieuwd naar looks met dit palette.
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het palette is super mooi! Ik heb hem zelf ook gekocht om te reviewen voor op mijn blog. En ook met de zelfde actie van de Kruidvat! Echt een koopje. En ik ben het met je eens dat de kleuren snel uitvagen maar ze zijn wel echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooi palette he? Leuk ik zal even een kijkje nemen op je blog. x

      Verwijderen
  3. Wauw, die swatches zien er goed uit! Lijkt me een heel fijn palette! Jammer dat de kleuren snel uitvagen...Ik zou het leuk vinden als je een filmpje zou maken met een ooglook :) Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Vrijdag komt het filmpje van de Make-up look online. xxx

      Verwijderen
  4. Mooie kleuren! Ben heel benieuwd naar de looks die je er mee maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er heel goed uit, wat een mooie kleuren! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey hey, ik heb naar jouw review gelinkt in mijn laatste blogpost over de vakantie make-up tas. Jouw review is zo compleet, dat ga ik niet dunnetjes over doen :D

    BeantwoordenVerwijderen