vrijdag 27 februari 2015

Sneakpeek: Catrice Limited Edition Doll's Collection


Nu de nieuwste Limited Edition van Catrice weer in de schappen ligt, en ik het nodige al weer heb gereviewd, is het tijd om weer verder te kijken naar wat er komen gaat. Er komt namelijk weer een onwijs leuke Limited Edition van Catrice aan, namelijk: Doll's Collection. Deze make-up collectie neemt je mee terug naar de jaren '60 en is geïnspireerd op het Britse supermodel Twiggy. Zij heeft een geheel eigen stijl met 'grote' ogen, veel eyeliner, lange wimpers en veel mascara waarmee ze nog steeds veel ontwerpers inspireert. Zo ook de ontwerpers van Catrice Cosmetics.
Kijken jullie mee?



 
 
  
Zoals je kunt zien zijn de grafische vormen en zwart-wit tinten uit de jaren '60 meegenomen in het ontwerp van de verpakkingen. Ook zijn de vormen van de blush en mascara hierop gebaseerd.
 
Doll’s Collection by CATRICE – Satin Matt Eyeshadow
Voor de oogschaduw hebben ze gekozen voor drie verschillende kleuren onecies verkrijgbaar in C01 Playing in C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll en C01 Lavender Heaven. Het is een zachte poeder-oogschaduw met een satin-finish. Ik ben ontzettend benieuwd naar de pigmentatie en dekking van deze oogschaduw. Alleen al voor de unieke verpakking zou ik er een aanschaffen. Deze oogschaduw gaat maar €3,89 per stuk kosten.
 
 
 
Doll’s Collection by CATRICE – Glamour Doll Mascara
De populaire Glamour Doll Mascara wordt voor deze collectie in een Limited Edition uitgebracht. Dit wordt de absolute must-have voor de perfecte Doll's look. De mascara heeft een speciaal elastomeerborstelte* waardoor deze elke individuele wimper goed denkt. De mascara heeft een prachtige zwarte textuur en is ook maar verkrijgbaar in één kleur: C01 Black. Hij gaat €3,99 kosten.

* Een buigzaam borsteltje die mee beweegt met de vorm van je wimpers.

Doll’s Collection by CATRICE – Matt Dip Eyeliner
Deze eyeliner geeft je de ultieme '60 look. Met deze Matt Dip Eyeliner teken je namelijk gemakkelijk een brede en diepzwarte lijn langs de bovenwimperrand. Hij heeft een matte finish en blijft lang zitten. Hij gaat slechts €2,99 kosten.


Doll’s Collection by CATRICE – Doll Lashes
Kunstwinpers horen bij deze poppenogen look, dus die mogen in de collectie natuurlijk niet ontbreken. Daarom biedt Catrice deze prachtige Doll Lashes aan voor boven- en onderwimpers. De set bevat ook een klein tunetje lijm dus je hebt gelijk alles in één voor maar €4,59. Ik denk alleen wel dat deze voor éénmalig gebruik zijn. Maar daar komen we natuurlijk snel achter als ik tegen die tijd een make-up look met deze producten ga maken.



Doll’s Collection by CATRICE – Ball Blush
Dit is echt het absolute pareltje uit de collectie. De Ball Blush is een prachtige frisse abrikooskleurige poeder-blush met een matte finish. Hij heeft een zachte textuur en geeft een stralend effect. Wat deze blush heel uniek maakt is zijn koepelachtige vorm. Hij is helaas maar verkrijgbaar in één kleur: C01 Droll like a Doll en hij gaat €3,99 kosten.

Doll’s Collection by CATRICE – Nail Lacquer
Voor deze collectie brengt Catrice weer vier nieuwe unieke nagellakjes uit voor de perfectie '60 nagels. De nagellak geeft een goede dekking en prachtige glans. Hij is verkrijgbaar in de schattige kleuren: C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green en C04 Be My Porcelain Doll. Ze gaan €2,99 per stuk kosten.

Doll’s Collection by CATRICE – Cuticle Tattoos
Nog een leuke must-have uit deze collectie zijn de Cuticle Tattoos (kleine en grote strikjes). Je brengt ze direct op je nagelriem aan en zorgen voor een unieke eyecatcher! Ze zijn verkrijgbaar in de kleur: C01 Catch me if you’re Ken. Deze te schattige tattoos gaan €2,39 kosten

De “Doll’s Collection” van CATRICE is vanaf eind maart t/m half mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.
Kunnen jullie ook niet wachten?







8 opmerkingen:

  1. De verpakking van de blush is echt heel leuk! Leuke collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo benieuwd naar die blush en die mascara! Ik vind het een hele mooi collectie <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook een mooie collectie. Ik ben ook benieuwd.. Kan niet wachten om de producten te testen xx

      Verwijderen
  3. ziet er goed uit, ik ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ja mooi he? Ik ben heel erg benieuwd naar het product! x

      Verwijderen