maandag 9 februari 2015

Sneak Peak: Essence meets Cinderella Make-up Collection


Yes! Zijn jullie ook fan van de klassieke Disney films? Ik wel! En nu wordt er ook nog een van mijn favoriete film: Assepoester, een nieuwe versie uitgebracht.
Deze keer wordt de film niet getekend (zoals de klassieke films die we al kennen) maar met echte acteurs gemaakt. Dat beloofd wat! Ik ben benieuwd hoe de prins er uit gaat zien.

Maar het allerleukste is natuurlijk dat veel make-up merken een speciale make-up collectie uitbrengen geïnspireerd door deze film.
Vandaag geef ik jullie een preview van de Essence meets Cinderella collectie.



Op 25 maart 2015 lanceert Essence deze trend-edition. De collectie is vanaf eind april t/m mei verkrijgbaar in de winkels of via de website.
De collectie bevat een betoverende mix van kleuren en effecten in parelmoer, goud, oudroze, lila, rood en zachtblauw.

De collectie bevat producten voor de ogen, lippen, het gezicht en de nagels. De absolute must-have is de highlighter in een driedimensionaal rozenontwerp: hiermee tover je een zachte gloed op je wangen, terwijl de schitterende zacht gekleurde lipglosses de perfecte, magische glans geven. Je maakt de sprookjesachtige-look compleet met de oogstrelende Cinderella nagelstickers!

Hieronder zien jullie een preview van de magische en super mooie producten van de collectie.

Cinderella eyeshadow palette 01 it's more than I ever hoped for EUR 3,89  - Vijf perfect op elkaar afgestemde kleuren met een zijdeglans textuur in één palette. De kleuren zijn: parelmoer, oudroze, paars, licht- en donkerblauw en goud.




Cinderella blush 01 so this is love EUR 3,39 - Met deze uitstekend gepigmenteerde poeder-blush krijgt de huid een echte girly uitstraling. Één dun laagje aanbrengen is al genoeg voor een prinsesachtig rouge-accent. 



The Musthave: Cinderella highlighter 01 the glass slipper EUR 3,39 - Creëer een zachte, roze glansaccent op je gezicht en hals met de highlighter powder. Het zorgt vooral voor een natuurlijke look.. 



Cinderella lipgloss 01 sing, sweet nightingale en 02 so this is love EUR 1,99 - Twee nieuwe lipglosses in romantisch pastelroze en hardroze. De lipgloss bevat veel glitterdeeltjes voor sprankelende lippen!

Cinderella glitter topper 01 the glass slipper EUR 1,99 - Een prachtig sprankelend effect op je nagels dankzij de sparkling top coat met zilvervlokjes en glitterdeeltjes in paars en blauw. Makkelijk aan te brengen over je favoriete nagellak.




Cinderella nail polish 01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming en 04 watch out lady tremaine! EUR 1,99 - Vier prachtige nagellakkleuren met maar liefst twee verschillende effecten! Roze en paars geven de nagels een gladde, glanzende finish terwijl blauw en goud voor een metallic effect zorgen.
 


Cinderella nail stickers 01 the stroke of midnight en 02 it's more than i ever hoped for EUR 1,39Deze schattige nagelstickertjes zijn geïnspireerd op de populaire Disney stripfiguurklassiekers. Ze zijn verkrijgbaar in twee stijlen: Voor de betovering van de Fee en na de betovering van de Fee.

Hoe super cute zijn deze Cinderella inspired producten van Essence?
Ik ben in ieder geval verliefd.

Zet in je agenda: vanaf april 2015 ligt deze make-up lijn van Essence (in Nederland) in de schappen van Kruidvat.

Gaan jullie iets van deze collectie aanschaffen?
En wat vinden jullie het mooist?




4 opmerkingen:

  1. Zitten prachtige producten bij, vooral de highlighter vind ik erg mooi ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG! Ik ben gek op Disney! Deze collectie vind ik prachtig! Ik zou wel alles willen! Ik ga zeker eind april eens een kijkje bij Kruidvat. Ik ben ook super benieuwd naar de film! Xx

    BeantwoordenVerwijderen