dinsdag 24 februari 2015

Review: Catrice Nude Purism Limited Edition

Zoals sommige van jullie misschien al weten ligt de nieuwe Limited Edition van Catrice weer in de schappen. Deze keer is het thema: Nude Purism. Ik was enorm nieuwsgierig naar de producten van deze lijn, want ik ben gek op nude-tintjes.




Ik had al een sneekpeak gezien van de collectie, maar toch is het altijd fijn om ze in het echt te kunnen bekijken en testen. Ik ga voor jullie drie verschillende producten reviewen: Nude Purism EyeColour Quattro, Gentle Lip Colour C02 Silky Rose Lipstick en de het pareltje uit de collectie: de Pure Shimmer Highlighter. (De nagellak review ik later in een apart artikel)

 
 

De Nude Purism EyeColour Quattro 02 Taupe Less:

Deze prachtige oogschaduw quattro bevat de kleuren Taupe, lichtroze en zachtroze aangevuld door donker aubergine. Hij bevat zowel matte als zijdeglanzende tinten die goed gecombineerd kunnen worden.



 
Het doosje vind ik heel praktisch. Het heeft een frisse uitstraling en is lekker strak vormgegeven. De oogschaduwkleuren zijn goed te zien door de doorzichtige deksel. Het ziet er heel verleidelijk uit om te kopen op deze manier.
 
 
De pigmentatie vind ik zelf heel verrassend. Ik heb ze zonder primer aangebracht. De shimmers van de lichte kleurtjes komen goed uit. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. Hiermee kan je echt een mooie zachte lente-look creëren die makkelijk is aan te brengen. Deze quattro is ook nog verkrijgbaar in de kleuren: zand, rosé en koffie aangevuld met koel lichtblauw.
Ze kosten €4,59 per stuk.
 
 
De Nude Purism Pure Shimmer Highlighter:
 

 
Wat is deze highlighter toch prachtig! Het design is echt heel leuk gedaan. Het heeft een aantrekkelijk 3D effect waar de zijdezachte geperste poeder de vorm van een honigraat heeft.
 
 
De highlighter heeft een bronzige finish wat perfect is voor een subtiele lente-look. Deze prachtige Highlither kost maar €4,59 en is echt een absolute must-have in je make-up stash!
 
 
Gentle Lip Colour C02 Silky Rose Lipstick:
 
Van deze lipstick verwachtte ik best wel veel en mijn verwachtingen zijn absoluut waargemaakt! Ik vond het best lastig kiezen welke lipstick ik mee moest nemen om te reviewen, maar uiteindelijk heb ik toch voor de zacht roze gekozen.
 
 
 
De lipstick is Zacht en glanzend en creërt een suptiele natuurlijke tint op de lippen. De lipstick is romig met een glanzende finish. Dat vind ik heel erg mooi voor een natuurlijke look.  De lipstick is ook verkrijgbaar in C01 Barely Pink, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude. Ze kosten slechts €4,59 per stuk en zijn een echte aanrader!
 

 

Dit is mijn Nude Purism Make-up look met een aantal producten uit de nieuwste Limited Edition collectie van Catrice Cosmetics.
 
De producten zijn nu te koop bij het Kruidvat en te bestellen op de website.
 
Gaan jullie ook iets aanschaffen uit deze prachtige collectie van Catrice?
 
 
 
 

 


7 opmerkingen:

  1. De highlighter vind ik er echt prachtig uitzien, wil hem ook gaan aanschaffen! Fijne review.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja moet je doen! Het is een hele fijne budget highlighter. Dankjewel x

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Ja, hij is echt onwijs mooi! Vooral de finish vind ik erg prettig. En goedkoop :) x

      Verwijderen
  3. Wat gaaf! Het staat je goed, vooral de highlighter vind ik te gek!

    BeantwoordenVerwijderen